Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dubrovnik: Andrija Dabanović – “Mokre glave” stand-up comedy show

23.January @ 19:00 - 20:30

|Recurring Event (See all)

One event on 23.01.2024. at 21:00

➡️Show u 19h je rasprodan! Prodaja karata za dodatni termin u 21h na linku
Nova godina u gradu pod Srđem počinje posebnim međunarodnim stand-up gostovanjem! 𝗦𝗽𝗹𝗶𝗰𝗸𝗮𝗦𝗰𝗲𝗻𝗮 predstavlja najboljeg crnogorskog komičara 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗶𝗷𝘂 𝗗𝗮𝗯𝗮𝗻𝗼𝘃𝗶𝗰́𝗮! Doduše, jedinog crnogorskog komičara. Andrija izvodi svoj solo show “𝗠𝗼𝗸𝗿𝗲 𝗴𝗹𝗮𝘃𝗲” kojim puni dvorane diljem regije, a sada ga po prvi put izvodi u Dubrovniku!
𝗩𝗶𝗱𝗶𝗺𝗼 𝘀𝗲 𝘂 𝘂𝘁𝗼𝗿𝗮𝗸 𝟮𝟯.𝟬𝟭. 𝘂 𝟭𝟵 𝘀𝗮𝘁𝗶 𝘂 𝗸𝗹𝘂𝗯𝘂 𝗗𝘂𝗯𝗶𝗻𝗮!
———————————————
𝗖𝗶𝗷𝗲𝗻𝗮 𝘂𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗰𝗲:
– 𝟭𝟬€ 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲
– 𝟭𝟭€ 𝗻𝗮 𝗳𝗶𝘇𝗶𝗰̌𝗸𝗶𝗺 𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗻𝗶𝗺 𝗺𝗷𝗲𝘀𝘁𝗶𝗺𝗮 -> 𝗧𝗜𝗦𝗔𝗞𝗽𝗹𝘂𝘀 𝗦𝘁𝗿𝗮𝗱𝘂𝗻 (𝗣𝗹𝗮𝗰𝗮 𝟮𝟬) 𝗶 𝗧𝗜𝗦𝗔𝗞𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮 𝗣𝗶𝗹𝗲 (𝗕𝗿𝘀𝗮𝗹𝗷𝗲 𝟵)
𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗔𝗝𝗔
➡ https://core-event.co/…/dubrovnik-andrija-dabanovic…/
𝗙𝗜𝗭𝗜𝗖𝗞𝗔 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗔𝗝𝗔:
➡ na ulazu prije početka showa (ukoliko ostane mjesta)
———————————————
𝗦𝘁𝗮𝗻𝗱-𝘂𝗽 𝘀𝗵𝗼𝘄 “𝗠𝗼𝗸𝗿𝗲 𝗴𝗹𝗮𝘃𝗲” govori o Dabanovićevom odrastanju u Podgorici, burnom djetinjstvu, kockarskoj ovisnosti i odupiranju istoj. Ovo je priča o životnim usponima i strmoglavim padovima, karakternoj transofrmaciji i odgoju koje je na prvom mjestu podrazumijevalo zabranu Andrijnog izlaska mokre glave vani, kao preduvjet za zdravo i bezbrižno djetinjstvo. Kao nestašno dijete, često je bio kažnjavan od strane roditelja, što je u njemu izazivalo revolt i buntovništvo. Danas, nakon toliko godina, Andrija se u svojoj predstavi iskreno prisjeća prošlosti, bez dlake na jeziku. Međutim, zbog dinamičnosti i energičnosti koju pokazuje na sceni, uprkos njegovoj želji, on ipak ne uspijeva ispuniti dugogodišnji zahtjev njegovih roditelja, te u jednom trenutku, spletom okolnosti, svoj nastup počinje izvoditi mokre glave.
𝗔𝗻𝗱𝗿𝗶𝗷𝗮 𝗗𝗮𝗯𝗮𝗻𝗼𝘃𝗶𝗰́ je tridesetdvogodišnji podgoričanin koji je 2016. diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. U lipnju 2021. godine takođe je diplomirao i na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju, na odsjeku „Filmski i TV scenario“. Od 2016. godine se profesionalno bavi stand-up komedijom i od tada redovno nastupa širom regije, a više puta je nastupao i u Austriji, Švicarskoj i Egiptu. Dabanović je nastupao i na engleskom jeziku, na Europskoj smotri komičara u Budimpešti. Osnivač je i direktor regionalnog stand-up festivala „Opuč“ koji se održava u Podgorici. Osim toga, autor je scenarija sitcom serije „Van dometa“ u kojoj igra jednu od glavnih uloga.
* 𝘕𝘦 𝘷𝘳𝘴̌𝘪𝘮𝘰 𝘳𝘦𝘻𝘦𝘳𝘷𝘢𝘤𝘪𝘫𝘦 𝘷𝘦𝘤́ 𝘴𝘢𝘮𝘰 𝘱𝘳𝘦𝘵𝘱𝘳𝘰𝘥𝘢𝘫𝘶/𝘱𝘳𝘰𝘥𝘢𝘫𝘶 𝘯𝘢 𝘶𝘭𝘢𝘻𝘶. 𝘚𝘷𝘦 𝘶𝘭𝘢𝘻𝘯𝘪𝘤𝘦 𝘬𝘶𝘱𝘭𝘫𝘦𝘯𝘦 𝘶 𝘱𝘳𝘦𝘵𝘱𝘳𝘰𝘥𝘢𝘫𝘪/𝘯𝘢 𝘶𝘭𝘢𝘻𝘶 𝘪𝘮𝘢𝘫𝘶 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘯𝘰 𝘴𝘫𝘦𝘥𝘦𝘤́𝘦 𝘮𝘫𝘦𝘴𝘵𝘰 𝘣𝘦𝘻 𝘰𝘣𝘻𝘪𝘳𝘢 𝘯𝘢 𝘷𝘳𝘪𝘫𝘦𝘮𝘦 𝘥𝘰𝘭𝘢𝘴𝘬𝘢 𝘯𝘢 𝘴𝘩𝘰𝘸. 𝘕𝘦𝘮𝘢 𝘳𝘦𝘻𝘦𝘳𝘷𝘢𝘤𝘪𝘫𝘦 𝘴𝘵𝘰𝘭𝘰𝘷𝘢, 𝘴𝘫𝘦𝘥𝘢 𝘴𝘦 𝘱𝘰 𝘳𝘦𝘥𝘰𝘴𝘭𝘪𝘫𝘦𝘥𝘶 𝘥𝘰𝘭𝘢𝘴𝘬𝘢.
INFORMACIJE na ➡ 𝙞𝙣𝙛𝙤@𝙨𝙥𝙡𝙞𝙘𝙠𝙖𝙨𝙘𝙚𝙣𝙖.𝙘𝙤𝙢

Details

Date:
23.January
Time:
19:00 - 20:30
Event Category:
Event Tags:

Organiser

SplickaScena
Email:
splickascena@gmail.com
Website:
https://www.facebook.com/pg/splickascena

Venue

Klub Dubina
Ul. Svetog Križa 3
Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska 20000 Croatia
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/Klub-Dubina-103742172269976