Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dubrovnik: “Nit’ ora nit’ kopa” – Stand-up Comedy Show Ante Travizija

30.11.2023. @ 19:00 - 20:30

|Recurring Event (See all)

One event on 30.11.2023. at 21:00

๐’๐‡๐Ž๐– ๐” ๐Ÿ๐Ÿ๐‡ ๐‰๐„ ๐‘๐€๐’๐๐‘๐Ž๐ƒ๐€๐, ๐€ ๐ƒ๐Ž๐ƒ๐€๐ ๐‰๐„ ๐‘๐€๐๐ˆ๐‰๐ˆ ๐“๐„๐‘๐Œ๐ˆ๐ ๐” ๐Ÿ๐Ÿ—๐‡!
Komiฤari ๐—ฆ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐—ฆ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ nastavljaju sa nastupima u Dubrovniku i to ponovno u ๐—ž๐—น๐˜‚๐—ฏ๐˜‚ ๐——๐˜‚๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฎ! Nakon Josipa ล kilje kojeg ste mogli gledati u listopadu doลกlo je vrijeme i za gostovanje ๐€๐ง๐ญ๐ž ๐“๐ซ๐š๐ฏ๐ข๐ณ๐ข๐—ท๐—ฎ koji izvodi svoj stand-up show “๐๐ข๐ญ’ ๐จ๐ซ๐š ๐ง๐ข๐ญ’ ๐ค๐จ๐ฉ๐š”!
๐•๐ข๐๐ข๐ฆ๐จ ๐ฌ๐ž ๐ฎ ๐œฬŒ๐ž๐ญ๐ฏ๐ซ๐ญ๐š๐ค ๐Ÿ‘๐ŸŽ. ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐๐ž๐ง๐จ๐  ๐ฎ ๐Ÿ๐Ÿ๐ก ๐ฎ ๐Š๐ฅ๐ฎ๐›๐ฎ ๐ƒ๐ฎ๐›๐ข๐ง๐š!ย ๐Ÿ™‚
———————————————
๐‚๐ข๐ฃ๐ž๐ง๐š ๐ฎ๐ฅ๐š๐ณ๐ง๐ข๐œ๐ž: ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž -> ๐Ÿ๐ŸŽโ‚ฌ // ๐Ÿ๐ข๐ณ๐ข๐œฬŒ๐ค๐š ๐ฉ๐ซ๐จ๐๐š๐ฃ๐š – ๐Ÿ๐Ÿโ‚ฌ
๐—ข๐—ก๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—˜ ๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐——๐—”๐—๐—”
โžกย https://core-event.co/…/klub-dubina-dubrovnik-ante…/
๐…๐ˆ๐™๐ˆ๐‚ฬŒ๐Š๐€ ๐๐‘๐Ž๐ƒ๐€๐‰๐€:
โžกย ๐——๐˜‚๐—ฏ๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ป๐—ถ๐—ธ – ๐“๐ˆ๐’๐€๐Š๐ฉ๐ฅ๐ฎ๐ฌ ๐’๐ญ๐ซ๐š๐๐ฎ๐ง (๐๐ฅ๐š๐œ๐š ๐Ÿ๐ŸŽ) ๐ข ๐“๐ˆ๐’๐€๐Š๐ฆ๐ž๐๐ข๐š ๐๐ข๐ฅ๐ž (๐๐ซ๐ฌ๐š๐ฅ๐ฃ๐ž ๐Ÿ—)
———————————————
๐€๐ง๐ญ๐ž ๐“๐ซ๐š๐ฏ๐ข๐ณ๐ข ->ย https://youtu.be/xBf21ZR0BzI?t=3254
Ante Travizi je 20 i jedanaestogodiลกnjak rodom iz Splita. Na prvu moลพda simpatiฤan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je ลพivaca. Ima โ€œblagiโ€ poremeฤ‡aj paลพnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Nakon kratkih 8 godina studiranja je shvatio da to ipak nije za njega. Svoj staลพ je punio radeฤ‡i u turizmu ลกto je popriliฤno neuobiฤajeno za jednog Dalmatinca. Hrana mu je najdraลพa tema razgovora. Ima strah od malih porcija u restoranu. Ako doฤ‘e do svjetskog rata, preฤ‡i ฤ‡e na stranu koja ฤ‡e imati kebab jer kebab sadrลพi kruh, meso i umake ลกto su zapravo esencije ลพivota. Od studenog 2021. moลพete ga gledati i na malim ekranima kao kandidata RTL-ovog showa “Direktor svemira”, hrvatske inaฤice britanskog Taskmastera.
INFORMACIJE na splickascena@gmail.com

Details

Date:
30.11.2023.
Time:
19:00 - 20:30
Event Category:
Event Tags:

Organiser

SplickaScena
Email:
splickascena@gmail.com
Website:
https://www.facebook.com/pg/splickascena

Venue

Klub Dubina
Ul. Svetog Kriลพa 3
Dubrovnik, Dubrovaฤko-neretvanska 20000 Croatia
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/Klub-Dubina-103742172269976